Хорватія – Іспанія - W7aww Vg2h7vlm - Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020.

Хорватія – Іспанія - W7aww Vg2h7vlm - Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020.. Це був найкращий матч євро! Іспанці, які на груповому етапі показали не дуже переконливий футбол, спробують не повторити долю нідерландів. Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com. Іспанія вкотре довела перевагу на полі і стовідсотковий контроль м'яча. Іспанці захопили ініціативу з перших хвилин.

У матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи іспанія обіграла хорватію з рахунком 5:3 і завоювала путівку до чвертьфіналу. Іспанія вкотре довела перевагу на полі і стовідсотковий контроль м'яча. Зірочка команди луїса енріке побив вічний рекорд руні (фото). «фурия роха» вышла в 1/4 финала чемпионата европы ⋆ футбол на sport.ua. Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020.

F3jz3tba8d4gkm
F3jz3tba8d4gkm from cdn.footballua.tv
Іспанці захопили ініціативу з перших хвилин. Як іспанія забивала третій гол у ворота хорватів в матчі чемпіонату європи. На чемпіонаті європи щойно зіграли найкращий матч. Зірочка команди луїса енріке побив вічний рекорд руні (фото). Унай сімон, гайя (альба, 78), аспілікуета, лапорт, ерік гарсія (пау торрес, 72), сарабія. «фурия роха» вышла в 1/4 финала чемпионата европы ⋆ футбол на sport.ua. В 1/8 фіналу у додатковий час іспанія виграла з рахунком 5:3 у хорватії. Іспанці пройшли далі по турнірній сітці.

Іспанія і хорватія зіграли найкращий матч на євро.

Трансляцію поєдинку, а також обговорення в атмосфері футбольного паба дивіться в ефірі. Здавалося, що в цьому матчі уже все вирішено, однак в останні 10 хвилин основного часу хорвати включилися у гру і змусили. Рахунок гри в рамках 1/8 євро 2020, як пройшов матч читайте на football24.ua. Не проходила так далеко на. Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020. Іспанці, які на груповому етапі показали не дуже переконливий футбол, спробують не повторити долю нідерландів. Збірна іспанії уперше з 2012 року пройшла в чвертьфінал міжнаодного турніру: Хорватія та іспанія забили 8 голів за 120 хвилин, але перемогу святкувала команда луїса енріке. В 1/8 фіналу у додатковий час іспанія виграла з рахунком 5:3 у хорватії. Іспанці пройшли далі по турнірній сітці. Зірочка команди луїса енріке побив вічний рекорд руні (фото). Іспанія і хорватія зіграли найкращий матч на євро. Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38, аспілікуета, 57.

В 1/8 фіналу у додатковий час іспанія виграла з рахунком 5:3 у хорватії. Зустріч пройшла на стадіоні «мануель мартінес. На чемпіонаті європи щойно зіграли найкращий матч. Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com. Хорватія та іспанія забили 8 голів за 120 хвилин, але перемогу святкувала команда луїса енріке.

4ovxp3g2ls7oum
4ovxp3g2ls7oum from champion.com.ua
Іспанці пройшли далі по турнірній сітці. Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com. В 1/8 фіналу євро збірна іспанії переграла збірну хорватії. Пізніше іспанія забила третій м'яч, автором якого став торрес, але хорватія хорватія — іспанія 3:5. Здавалося, що в цьому матчі уже все вирішено, однак в останні 10 хвилин основного часу хорвати включилися у гру і змусили. Унай сімон, гайя (альба, 78), аспілікуета, лапорт, ерік гарсія (пау торрес, 72), сарабія. На чемпіонаті європи щойно зіграли найкращий матч. «фурия роха» вышла в 1/4 финала чемпионата европы ⋆ футбол на sport.ua.

У матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи іспанія обіграла хорватію з рахунком 5:3 і завоювала путівку до чвертьфіналу.

Іспанія і хорватія зіграли найкращий матч на євро. Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38, аспілікуета, 57. На чемпіонаті європи щойно зіграли найкращий матч. Збірна іспанії уперше з 2012 року пройшла в чвертьфінал міжнаодного турніру: Як іспанія забивала третій гол у ворота хорватів в матчі чемпіонату європи. Іспанці пройшли далі по турнірній сітці. Іспанія перемагає хорватію у драматичному матчі в овертаймі. Іспанці захопили ініціативу з перших хвилин. Рахунок гри в рамках 1/8 євро 2020, як пройшов матч читайте на football24.ua. Здавалося, що в цьому матчі уже все вирішено, однак в останні 10 хвилин основного часу хорвати включилися у гру і змусили. Хорватія та іспанія забили 8 голів за 120 хвилин, але перемогу святкувала команда луїса енріке. Трансляцію поєдинку, а також обговорення в атмосфері футбольного паба дивіться в ефірі. Унай сімон, гайя (альба, 78), аспілікуета, лапорт, ерік гарсія (пау торрес, 72), сарабія.

У матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи іспанія обіграла хорватію з рахунком 5:3 і завоювала путівку до чвертьфіналу. Трансляцію поєдинку, а також обговорення в атмосфері футбольного паба дивіться в ефірі. Рахунок гри в рамках 1/8 євро 2020, як пройшов матч читайте на football24.ua. На чемпіонаті європи щойно зіграли найкращий матч. Іспанці, які на груповому етапі показали не дуже переконливий футбол, спробують не повторити долю нідерландів.

Stavp9h62vzlgm
Stavp9h62vzlgm from pic.sport.ua
Іспанія вкотре довела перевагу на полі і стовідсотковий контроль м'яча. Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com. Іспанці пройшли далі по турнірній сітці. Іспанці, які на груповому етапі показали не дуже переконливий футбол, спробують не повторити долю нідерландів. Іспанці захопили ініціативу з перших хвилин. Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020. «фурия роха» вышла в 1/4 финала чемпионата европы ⋆ футбол на sport.ua. В 1/8 фіналу у додатковий час іспанія виграла з рахунком 5:3 у хорватії.

Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com.

Іспанія вкотре довела перевагу на полі і стовідсотковий контроль м'яча. Не проходила так далеко на. Це був найкращий матч євро! Трансляцію поєдинку, а також обговорення в атмосфері футбольного паба дивіться в ефірі. Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com. Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38, аспілікуета, 57. В 1/8 фіналу євро збірна іспанії переграла збірну хорватії. Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020. Іспанія перемагає хорватію у драматичному матчі в овертаймі. «фурия роха» вышла в 1/4 финала чемпионата европы ⋆ футбол на sport.ua. У матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи іспанія обіграла хорватію з рахунком 5:3 і завоювала путівку до чвертьфіналу. Іспанці, які на груповому етапі показали не дуже переконливий футбол, спробують не повторити долю нідерландів. Здавалося, що в цьому матчі уже все вирішено, однак в останні 10 хвилин основного часу хорвати включилися у гру і змусили.

Posting Komentar

0 Komentar